Mikýř triumfoval ve finále Survivor Česko & Slovensko: Co nás čeká v Survivor After?

Odhadovaná doba čtení 3 min dlouhý text

Finále populární reality show Survivor Česko & Slovensko přineslo velký triumf komika Mikýře, který porazil Nikolu. Dobrodružství čtyřiadvaceti ostrovanů však nekončí. Fanoušci se mohou těšit na tři speciální epizody Survivor After, které přinesou pohled na život na ostrově po vyřazení soutěžících a odhalí jejich autentické reakce a emoce.

Finále Survivor: Vítězství komika Mikýře

Finále pořadu Survivor Česko & Slovensko přineslo velký triumf komika Mikýře, který porazil Nikolu.

Dobrodružství pokračuje: Survivor After

Dobrodružství čtyřiadvaceti ostrovanů však nekončí ani po zhasnutí pochodně. Fanoušci reality show se mohou těšit na tři speciální epizody Survivor After. Poprvé budou moci nahlédnout do života na ostrově po vyřazení soutěžících, kteří se dostali do sloučení kmenů. Jak se jejich vztahy vyvíjejí po skončení hry? Bude následovat usmíření, nebo pokračující konflikty? První díl Survivor After je již dostupný na Voyo.

První dojmy: Autentické reakce a emoce

„Zachytili jsme autentické reakce po vyřazení – šok, zklamání, ale i úlevu. Vztahy z hry se přenesly do vily poroty v nezměněné podobě. Napětí, aliance, sympatie i nesnášenlivost pokračovaly, i když už o nic nešlo. Máme také dosud nezveřejněné záběry vítěze Mikýře po jeho příchodu na vilu, což určitě stojí za to,“ láká diváky kreativní producent Samo Jaško.

Zákulisní pohled: Dramata pokračují

Survivor After slibuje další dávku dramat z hry. Diváci uvidí, jak byli soutěžící po svém vyřazení přijati na vile, jejich autentické reakce při pohledu do zrcadla, první jídlo, a někteří se dokonce nechali ostříhat. Závěrečná epizoda byla natočena v pražském klubu Duplex při sledování finále Survivor Česko & Slovensko společně s fanoušky. Ostrované se po delší době opět setkali. Jak hodnotí finalisty, celou třetí sérii a zážitek, který jim reality show přinesla?

Kdy a kde sledovat

První díl Survivor After je již dostupný na Voyo, druhý bude k dispozici v úterý 2. července a poslední díl o týden později, tedy 9. července.


Zdroj a foto: TV Nova s.r.o.

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments