Finále Love Island Česko & Slovensko 2024: Kdo vyhraje 2 miliony korun?

Odhadovaná doba čtení 4 min dlouhý text

Již v pondělí 28. října se na Voyo odehraje velké finále letošní série Love Island Česko & Slovensko. Diváci rozhodnou, která z finálových dvojic si odnese titul vítězů a pohádkovou výhru 2 miliony korun. Připravte se na napínavý večer plný lásky, emocí a překvapení, kde se představí tři různé příběhy o hledání skutečného štěstí.

Finále Love Island Česko & Slovensko 2024 se blíží

V pondělí 28. října se na platformě Voyo odehraje dlouho očekávané finále reality show Love Island Česko & Slovensko 2024. Diváci budou mít možnost rozhodnout, který pár se stane vítězem letošní řady.

Velké rozuzlení: Kdo získá srdce diváků?

Láska, drama a přátelství, která se zrodila na ostrově, směřují k velkému rozuzlení. Který pár získá přízeň diváků a odnese si výhru 2 miliony korun? Sledujte, jak skončí cesta za láskou, která spojila tři finálové dvojice.

Finalisté: Originální vztahy a nelehké cesty

Yeni a Pavel: Tato dvojice upoutala diváky svou originalitou a nekonvenčním vztahem, který boří zažité stereotypy.

Domi a Dano: Prošli těžkou cestou a překonali mnoho překážek, aby našli společné štěstí.

Kiki a Trabo: Dokázali, že jsou odhodlaní stát při sobě a vytvořili si svůj „růžový svět“.

Hlasování o vítězích letošní řady Love Islandu začíná dnes večer přes mobilní aplikaci.

Pohled za kulisy: Vyjádření kreativní producentky

„Letošní finálové páry jsou neuvěřitelně různorodé. Každý z nich má svou jedinečnou cestu, ale všechny vedly k jednomu cíli – najít lásku, což je přesně to, o čem Love Island je!“ uvedla kreativní producentka Kateřina Zavadová.

Dále přiblížila jednotlivé dvojice:

  • Yeni a Pavel byli překvapením letošní série. Sama bych nečekala, že skončí spolu, ale diváci si je oblíbili díky jejich svéráznému humoru a originalitě. Jsou ‚speciální pár,‘ který bořil předsudky a ukázal, že láska je silnější než cokoliv jiného. Přestože jsou rozdílní, perfektně se doplňují.“
  • O Domi a Danovi řekla: „Jejich cesta připomínala jízdu mezi klidem a bouří. Po různých pokusech nakonec zjistili, že jsou pro sebe ti praví. Byli si blízcí už od začátku, ale až časem překonali strach a našli happy end, což diváky vtáhlo do jejich vztahových zkoušek.“
  • Kiki a Trabo zase psali jiný příběh: „Od začátku bylo jasné, že neexistuje nikdo jiný, kdo by pro ně byl důležitější. Vytvořili si svůj ‚růžový svět,‘ kde se oba učili komunikovat a projevovat city, což nebylo snadné. Díky tomu, jak komunikují částečně smíchem, si je diváci oblíbili jako příklad páru, který bere lásku s vážností i hravostí,“ uzavřela Kateřina Zavadová.

Podpora minulých vítězů a speciální host večera

Diváci se mohou těšit i na přítomnost vítězných párů z předchozích ročníků, kteří podpoří letošní finalisty. Loni zvítězili Majka a Chris, před dvěma lety triumfovali Denisa a Kryštof, kteří nedávno oznámili zasnoubení – důkaz, že láska z ostrova může přerůst v pevný vztah.

Speciálním hostem večera bude nový bachelor Jan Solfronk, známý jako „pan Dokonalý“. Ten se brzy na Voyo a TV Nova vydá na svou vlastní romantickou cestu za pravou láskou v nové show Bachelor Česko. V luxusním sídle na Rhodosu bude vybírat mezi skupinou atraktivních a charismatických žen.

Romantiku a napětí přinese Zorka Hejdová

Diváky a účastníky bude provázet zkušená moderátorka Zorka Hejdová, která dodá show správnou dávku romantiky i napětí a stane se pro všechny průvodkyní i oporou v příběhu o hledání té pravé.


Zdroj a foto: TV Nova s.r.o.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments